Diumenge, 28 d'abril a les 19 h al Teatre de Capdepera

UN FANTASMA MALCARAT

























 Clica per ampliar la imatge


El proper diumenge 28 d'abril, al Teatre de Capdepera, es representa la comèdia "UN FANTASMA MALCARAT", interpretada pel grup de Teatre del Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere.

Tot i això, a l'elenc podem trobar representació gabellina, ja que en Joan Genovard interpreta un dels personatges d'aquesta obra que ha estat escrita i dirigida per Iván Martín, gabellí d'adopció i professional de les arts escèniques, que també interpreta un dels papers.

La resta de l'elenc són gent de la Colònia i Artà que gaudeixen de participar en un grup de teatre aficionat, i que han tengut la valentia d'anar a fora poble per fer-nos passar una bona estona: Antònia Fernández, Xisca Lliteras, Antònia Salom, Antònia Capó, Xisca Fuster i Maite Jaume.

Aquesta comèdia mallorquin arribarà al nostre municipi després d'haver-se representat a Artà i la Colònia de Sant Pere amb molt bona acollida.

Les entrades es poden treure anticipades a l'OIT de Capdepera (5€) i a la taquilla del teatre el mateix dia 28 (8€), amb un preu especial per a les persones jubilades (3€).

Així que, si voleu riure una estona, ja teniu pla per al diumenge 28 d'abril, al Teatre de Capdepera.




UN FANTASMA MALCARAT
La Comèdia d'Iván Martín presentada pel TALLER DE TEATRE CENTRE CULTURAL COLÒNIA DE SANT PERE
Diumenge, 28 d'abril a les 19 h al Teatre de Capdepera

Autor i director: Iván Martín
Intèrprets: Antònia Fernández, Xisca Lliteras, Joan Genovard, Antònia Salom, Antònia Capó, Xisca Fuster, Maite Jaume, Iván Martín
Entrada: 8 € i anticipada a l'OIT Capdepera 5 €, jubilats 3 €
Durada: 90 min aproximadament

Sinopsi:
Després de la mort de sa mare, n'Aurèlia s'ha vist obligada a llogar les habitacions de la casa familiar per poder fer front a la inflació. El que no s'esperen ni ella ni totes les persones de la casa és que se'ls presentarà una oportunitat única de ser riques i canviar les seves vides.
Ho aconseguiran?