Romandrà oberta fins dia 8 de març

 

Divendres, 3 de març, ha tingut lloc la inauguració de l’exposició “Dones Artistes” a l’espai de Sa Cotxeria del Centre Melis Cursach.  Aquesta exposició s’emmarca dins els actes de celebració del 8M a Capdepera, per commemora el Dia Internacional de les Dones, que tenen com a  objectiu posar en valor la figura de la dona en la societat actual.

 

A la presentació han estat presents una bona part de les artistes que recull l’exposició. De cada una n’hi ha una peça amb acompanyada d’una reproducció del cartell de l’exposició que varen fer en el seu dia en el Centre Melis Cursach

El batle de Capdepera, Rafel Fernández ha presentat l’exposició agraint a les 26 artistes que apostaren pel Centre Melis Cursach per a exposar la seva obra i fer de Sa Cotxeria un centre de referencia a Mallorca. També destacà la varietat d’obra presentada que inclou pintura, fotografia, escultura i també obra de pauma “tant important per Capdepera”. Va fer una menció especial a Antònia  Mercant que recentment ens ha deixat amb 95 anys, “que ·estimava molt Sa Cotxeria i que va estar molt contenta quan vàrem fer la seva exposició” de tota la seva obra. Per acabar les convidà a continuar participant en les exposicions de Sa Cotxeria.
 



L'exposició, que es podrà visitar del 3 al 8 de març de 18 a 20 h, i dimecres també de 10 a 13 h i de 18 a 20 h, al Centre Melis Cursach de Capdepera, és una oportunitat per a conèixer l'obra d'aquestes dones.



Les DONES ARTISTES que exposen són:

Lucia Aguiló, Kika Bennassar, Uschi Burger-Precht, Natalia Farinyes, Catalina Flaquer, Rossana Franzi, Fina Fuentes, Catalina Garau, Laura Hedrosa, Joanna Hegemann, Violetta Jesse, Madones de sa Llata, Fina Massanet, Marta Matamalas, Coloma Mayol, Antònia Mercant, Adriana Meunier, Marisa Nebot, Bàrbara Radinquer, Maria Antònia Ramis, Paquita Rosselló, Silke Schmahl, Ses Maries, Bàrbara Sirer, Anita Sureda Servera i el Taller de Belles Arts Crespí.
 

Des de l'Ajuntament de Capdepera se convida tothom a participar en aquesta commemoració, que pretén reconèixer el paper essencial que la dona ha jugat al llarg de la història i continuar treballant per a la seva igualtat efectiva en tots els àmbits de la societat.