El pati de la biblioteca de Capdepera s’omplí d’amics i familiars que no es volgueren perdre la presentació



Dissabte dia 2 d’Octubre, a les 18h, a la Biblioteca Municipal de Capdepera es va dur a terme la presentació de  Alma y el Mestizo, La destructora, vol. 1. l’òpera prima d’Isabel Vera Segura, que es va mostrar molt emocionada durant tota la presentació.

La novel·la és una història fantàstica de vampirs, un somni que l’autora tingué temps enrere i que, després d’anys d’esforç i sacrifici, ha pogut veure la llum. Animada pels seus amics es va veure en coratge d’acabar-la, després d’haver estat mare. Per a ella significa molt el fet de veure acabat aquest projecte, pel qual es va haver de treure un màster de creació literària i va fer un curs de maquetació.
 

Seguidament, el públic entregat va poder seguir la presentació, que dugué a terme la seva neboda, i va poder presenciar la projecció d’un book trailer sobre el llibre gràcies a la intervenció de la seva filla. El bon ambient i el bon temps que feia varen ser un al·licient, perquè la presentació pogués ser un èxit, tot i que les intervencions varen ser breus i es centraren en el procés de gestació de l’obra, que esdevingué a partir d’un somni, quan l’autora tenia tretze anys, de llavors ençà Isabel tenia la historia dins del cap i no ha estat fins ara que la poguda materialitzar.
 

Finalment, l’autora va comentar que ja ha començat l’escriptura de la segona part del que serà la trilogia que vol presentar. Serà tota una fita si ho aconsegueix. Els amics i familiars que assistiren a l’acte es mostraren molt orgullosos de l’escriptora, que també té una perruqueria a Cala Rajada. Curiosament, a Palma també hi havia una perruqueria, regentada per Xavier Abraham, que també era una tenda de poesia, Sagitari, per ventura la nostra autora hauria de fer un pensament i deixar cabuda també a la literatura al seu espai. Només és un suggeriment, perquè es veu que l’estètica literària casa molt bé amb l’estètica del cabell. Després de l’acte, l’autora signà llibres per als assistents que marxaren satisfets d’aquest esdeveniment, que promet continuïtat. Només queda donar l’enhorabona a l’autora i admirar la seva valentia a l’hora de presentar la seva primera novel·la. Molta de sort i endavant!



Aquí teniu el link per accedir a la notícia anterior sobre la presentació: ALMA y EL MESTIZO


Joan Cabalgante i Guasp