Programa de les  XXXII SERENATES D'ESTIU DE CALA RAJADA.


 

Per primera vegada en la història del festival, els concerts de les Serenates no tindran lloc als jardins de la Torre Cega del Palau March. Les circumstàncies de la pandèmia ens han portat a adaptar-nos i desplaçar els concerts a l'AUDITORI CAPVERMELL de Cala Rajada, l’hora es mantindrà com habitual, a les 22h.

 

DIVENDRES, 2 de Juliol:
MARINA MOYÀ saxo & HUGO SELLES, piano

Duet que col·labora des d’anys enrere, són músics que volen oferir un concert amb la seva personal visió del tractament de la combinació dels dos instruments a través d'obres del repertori i noves creacions, amb un repertori basat en les noves tendències del s. XX i XXI.



DIVENDRES, 9 de Juliol:

AQUARI QUINTET

Els músics presenten un programa atractiu i virtuós amb dues obres: La Truita de F. Schubert i El Cap Roig del compositor mallorquí M. A. Aguiló creant un fil conductor des d’un peix d’aigua dolça del romanticisme fins a aigües més salades i mediterrànies amb sonoritat més properes als nostres dies.


DISSABTE, 17 de Juliol:

QUARTET DE CORDA ATENEA

El quartet Atenea nascut sota el mestratge del quartet Casals amb l'objectiu d'explorar, descobrir i donar vida a la riquesa del repertori escrit per a aquesta formació presenta un programa replet de subtileses i contrastos.


DIVENDRES, 23 de Juliol:
ÁLVARO MUR, piano

El flamant pianista de Ceuta Álvaro Mur presenta el programa Introspecció, un treball en el qual ens condueix a través d'un viatge per algunes de les obres més emblemàtiques de la literatura pianística, on conflueixen poesia, reflexió, intimisme i exaltació.  


DIVENDRES, 30 de Juliol:
JAZZ DANIEL JUÁREZ QUARTET

El jove saxofonista presenta "Tales from some of those lands", tercer treball discogràfic com a leader del seu quartet. Un jazz fresc i original. La mescla de jazz amb altres estils musicals variats conformen una sonoritat personal i nova, que agrada tant als amants del jazz més pur com a oïdors d'altres músiques, i que no deixa indiferent a cap espectador.

*  *  *

Tickets:

Preus: enguany per la situació especial els concerts seran
- SOCIS: GRATIS
- NO SOCIS: CONCERT 6 € / ABONAMENT 5 CONCERTS 25 €.

Venda anticipada d'entrades i reserves a l'Oficina d'Informació Turística Plaça dels Pins (Cala Rajada Telf. 971 819 467) a partir del dia 21 de juny.

A la taquilla, 1 hora abans del concert.

 

ES PREGA QUE ES FACIN LES RESERVES DE LES ENTRADES ANTICIPADAMENT.

Us recordam que tota la informació la trobareu a la nostra web:

https://asociaciones.jmspain.org/capdepera/