El segon acte de 'Il barbiere di Siviglia', de Rossini


Com ja explicàrem, la companyia Óper 4.0 està assajant al Centre Cap Vermell "Il Barbiere de Siviglia“ de Rossini que estrenarà a l'Auditòrium de Palma dia 4 i 5 de setembre. A canvi de la cessió de l'espai oferí un assaig en obert amb explicacions de les directores. La d'escena i la general.

El públic assistent gaudí, tot i les pauses per a les correccions (no oblidem que era un assaig) de la qualitat dels artistes, tot i que mancà l'orquestra i sols hagué piano. Però tothom sortí content de veure, el directe, d'un assaig d'òpera d'alt nivell. 

També comprovaren que la posada en escena no tenia res a veure amb les òperes del segle XIX. Va ser un decorat modern i innovador. Tot i que no es veren les projeccions. 

Al final les directores plantejaren al públic un torn obert de paraules i donaren les explicacions a qui les demanà. N'Alejandra Cabello, com a ajudant de direcció, va ser la persona que ho va fer tot més fàcil.

En tot, també dir, que qui vulgui anar dia 4 o 5 de setembre a l'auditòrium de Palma, amb la compra de l'entrada es facilita transport d'anada i tornada gratuït. Heu d'adreçar-vos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.