El passat cap de setmana, 4 i 5 de maig,  el Caprcho Club va fer la seva participació a la Mostra de Teatre del musical Grease.

Va tenir una gran acollida i expectació per part dels assistents.

El show constava de dues parts. Una primera part en què el Capricho Club representava la pel·lícula de Grease, amb coreografies divertides amb un toc d'Old school, ballades des dels més petits fins als més grans. Hi va haver un vestuari molt adequat al del musical, de l’estil anys 70. Els alumnes amb el seu entusiasme i energia van transmetre al públic la seva implicació en aquest musical i van fer recordar la pel·lícula de Grease... Tots van gaudir moltíssim!

La segona part va estar dirigida a la competició.

Es va fer un petit homenatge al triomf obtingut en el campionat Nacional de ball Vive tu sueño. Va ser molt emotiu, es va projectar un vídeo de 3 minuts recordant tot el viscut. Després els alumnes van fer la seva coreografia de competició, amb molta energia i ganes, el públic va gaudir molt i col·laborà amb un donatiu d'1 euro,  per a ajuda del viatge al campionat Europeu a Roma.

La directora Virginia Verger va agrair enormement a tots aquelles persones que van assistir al teatre per a veure l'espectacle, familiars, amics, a l'Ajuntament de Capdepera, Capdepera Activa i al regidor d'Esport Pere Terrassa pel seu donatiu.

Va ser un cap de setmana complet on els alumnes i directora del Capricho van gaudir cada segon de l'espectacle Grease.