Aquest passat cap de setmana, Total Dance va celebrar el Christmas Show 2018, el show nadalenc que prepara cada any per celebrar l’arribada del Nadal. L’escola de dansa Total Dance va néixer al 2010 i duu ja nou anys impartint classes i organitzant diferents actuacions perquè tothom pugui gaudir d’elles.
 

El dissabte al centre Cap Vermell de Cala Rajada es va dur a terme la primera actuació on grans i petits van mostrar tot el que han après durant aquest primer trimestre de la temporada. Amb el recinte ple, els aplaudiments i l’emoció del moment varen fer d’aquest show una vetllada fantàstica.
 

En acabar, vàrem poder gaudir de la visita del Pare Noël amb una xocolatada amb ensaïmada. Tots els nins i nines, no només de l’escola de ball, varen poder entregar les seves cartes al Pare Noël i estar amb ell una estoneta.
 

Al dia següent tocava fer la mostra a Artà, exactament al Teatre. Una vegada més, tots els alumnes varen complir les expectatives i el públic va respondre com es mereixien.
 

Des de Total Dance, volem donar les gràcies a tots aquells que han participat amb nosaltres, que ens han ajudat a fer això possible i que han volgut assistir als espectacles per poder veure a totes les nostres estrelles. Us desitjam un bon nadal i un feliç començament d’any 2019.

Total Dance... Born to dance