L'actuació va ser organitzada per l'associacó d'Amics de l'Escola de Música de Capdepera



Diumenge vespre als jardins de la Torre Cega, la banda de música i les corals d’Artà i Capdepera, van ser els protagonistes d’un concert excel·lent organitzat per l’Associació Amics de l’Escola de Música de Capdepera.

La convocatòria va tenir una gran acollida omplint totes les localitats i l’escala. I el nombrós públic no quedà defraudat amb la proposta musical de la banda i les corals, que arrancaren una sonora ovació en cada una de les interpretacions.



El programa preparat per l’ocasió constava de dos parts ben diferenciades: La primera part, a càrrec del CC Banda de Música de Capdepera dirigida per Miquel Gayà. Interpretaren l’ Oberture Jubiloso de Franc Erickson, Halleluya de Leonard Cohen, One Moment in time de A. Hammond i Blues Factory de Jacob de Haan.

 

A la segona part, a la banda de música s’afegiren la Coral s’Alzinar i l’Orfeo Artanenc per a interpretar The Gospel Mass de Jacob de Haan. Aquesta obra respecta les parts de text en llatí, però per la música agafa unes melodies actuals, alegres i aferradisses.


 

En acabar l’ovació  va ser impressionant. El director Miquel Gayà convidà a les directores de les corals na Maria Antònia Serra  i  Elionor Gómez-Quintero a saludar i compatir l’ovació oferta pel públic.



Aquí teniu un vídeo d'alguns moments del concert: