Tot l’alumnat de s’Alzinar ha participat d’una molt interessant activitat, organitzada per l’àrea de Música, d’apropament dels nins i nines a l’òpera.


Els intèrprets han estat el tenor Antoni Lliteres i la soprà Sílvia Fluixà, acompanyats al piano per Daniel Mulet que, a la vegada, feia de presentador.

Amb un format molt dinàmic, l’espectacle defuig del format clàssic d’una  audició, proposant un viatge en el temps amb tres personatges importants del món de l’òpera: Amadeus, Giovannio i Doravella. Tot en clau d’humor, amb participació dels espectadors.

En Amadeus convidà als nins i nines a participar d’una aventura musical, viatjant a través del temps per a conèixer les més famoses peces líriques de cada estil des de l’època medieval a l’actualitat, passant pel barroc, el classicisme i el romanticisme. Tota  una experiència dinàmica, còmica i entenedora.



Un espectacle de divulgació adequat a totes les edats (adults també!), molt i molt recomanable tant pel format, com la qualitat interpretativa i la bona selecció de les peces musicals.  
 



Just abans de les vacances de Pasqua els alumnes de s’Alzinar i s’Auba van assistir a dues representacions teatrals al Teatre de Capdepera. Les obres són adaptades a les edats dels infants i són triades pels centres escolars entre vàries propostes d’Eina d’Escola. Enguany els més petits pogueren veure “Els músics de Bremen” i els més grans “Les aventures d’En Gulliver”