Les Escoles de Música de Capdepera i de La Selva del Camp són les protagonistes d'aquest esdeveniment


 
 Dia 24 de Febrer de 2018, a les 12h les Escoles de Música de La Selva del Camp i l'Escola Municipal de Música de Capdepera varen realitzar un concert d'intercanvi que va tenir, com a 1ª part, l'acollida dels alumnes de l'escola de música de Catalunya per part dels músics gabellins.

 A l'inici del concert, el director de l'escola de Música de La Selva va agrair l'entrega de les famílies que, gràcies a l'intercanvi, els hi varen poder donar allotjament; d'altra banda, també va fer el mateix Víctor, director de l'escola de música de Capdepera, qui ha posat grans esforços, perquè aquest acte es pugui dur a terme.

 En un principi, sense semblar estar nerviosos i amb la parsimònia habitual dels músics professionals o gairebé, els alumnes començaren el concert amb Apache warrior, una peça que recordava les pel·lícules d'indis i vaquers, seguidament varen interpretar a Tchaikovsky, per continuar després amb l'Obertura Cambridge. Les famílies que hi assistiren en qualitat de públic es mostraren entusiasmades amb la proposta i aplaudiren efusivament cada peça que els joves intèrprets seguien sota l'atenta direcció de Victor, que s'alternava, amb el director de La Selva. D'aquesta manera s'aconseguia una bona interpretació per part dels nins i les nines de l'Escola de Música.

 Seguidament, s'interpretà Camelot, sota la batuta del director de La Selva i també una peça de Jazz dotada de ritme i melodia enganxosa. Les mares, els pares i els padrins feien fotografies, admiraven com sonava i l'interés que hi posaven els joves intèrprets, que després de cada interpretació s'aixecaven educadament per saludar al públic.

 Finalment, el regidor Terrassa va agrair la participació i realització de l'acte, com també ho feren els dos directors; el de La Selva va fer entrega d'una placa amb l'escut del seu poble i Víctor animà als presents pel dinar de paella que s'havia preparat per a l'ocasió. Va ser una jornada molt agradable, i una tasca educativa ben aconseguida, esperem que la segona part, l'arribada dels nostres músics a terres catalanes, pugui ser una realitat i facin sonar la música per allà a on vagin.