Dins el III Cicle de Litúrgia i Cant Coral, el passat dissabte dia 7, la formació dirigida per Elionor Gómez-Quintero va acompanyar la celebració de la missa vespertina del Monestir de Santa Clara, de Palma, oficiada per Mn. Llorenç Sastre. Aquest, en l'homilia, aludí a Capdepera i a la Verge de l'Esperança, recordant el seu pas pel Castell en una celebració de la festa de la patrona. Els nostres cantaires oferiren un variat repertori d'obres adients a la celebració, com ara el Kyrie de la Missa de Coronació, de Mozart; l'Ave Maria de Gounod o l'Agnus Dei de la Missa Criolla d'Ariel Ramírez, acompanyats per Maria Antònia Gomis al piano.
 

Tot seguit, la Coral s'Alzinar va oferir un petit concert, que més ho va ser a causa que l'orgue de l'església de Santa Clara va tenir un problema que impedí que es poguessin escoltar alguns dels temes prevists i que el repertori es limitàs a aquelles obres que es podien interpretar a capel·la. Així i tot, el públic que hi assistí, premià amb una sonora ovació l'actuació del cor, després que els cantaires acabassin la seva actuació entonant “Capdepera, Capdepera”.




Un petit refrigeri en el locutori del monestir tancà la vetllada, en què, a més, els cantaires i acompanyants pogueren adquirir algunes de les delicadeses gastronòmiques elaborades per les monges.