Els alumnes de pintura i dibuix de Coloma Mayol exposen la seva obra al Centre Melis Cursach des del passat divendres, dia 17   d'octubre. Aquest dia va tenir lloc la inauguració de la mostra, i "Sa Cotxeria" es va omplir d'una gran quantitat de familiars i amics que volgueren apropar-s'hi per veure la labor creativa dels joves artistes.

La presentació va anar a càrrec del batle, Rafel Fernández i de la professora, Coloma Mayol. Ambdós es van felicitar per la possibilitat dur a terme l'exposició, i valoraren la feina dels alumnes i la confiança dels pares. També hi hagué paraules d'agraïment cap als responsables del Centre Melis Cursach per la seva col·laboració.



De l'obra dels joves, en volem constatar la evolució, en positiu, amb una producció molt variada, presentada en formats ditints i amb  temàtiques i tècniques prou diverses. Quadres de tota mida, blocs de dibuix, imatges dels tallers..., conformen una exposició molt completa, que omple tots els racons de "Sa Cotxeria" i que recull la feina que han realitzat els joves pintors en dos anys de producció.

Teniu fins dia 23 d'octubre per anar a veure-ho.

Enhorabona a na Coloma i als seus alumnes per la tasca duta a bon port.









Acabada la presentació s'oferí un refrigeri preparat per les famílies dels alumnes. Vegeu a la imatge el que una mare preparà: aquesta original coca al·lusiva a la pintura.



Els alumnes que exposen són en Mateu Ossés i Alzina, Biel Serralta Guerra, Toni Martorell Pascual, Toni Serra Moll, Ferran Marivent Albertí, Alberto, Emiliano Schweighofer Mendez, José Manuel Pèrez Caldentey, Alvaro López Álvarez, Toni mascaró Sancho, Aina López i Manuel  Romero Jiménez