Obté el PREMI BARTOMEU ROSSELLÓ-PÒRCEL, que distingeix una persona o col·lectiu jove que ha excel·lit en el camp de l'animació cultural, de la investigació o de la creació.

Cap Vermell publicà el seu llibre In the backyard que la companyia gabellina Noctàmbuls ha representat amb èxit per tot arreu

 

Jaume Miró Adrover (Cala Millor, 1977). Dramaturg, animador cultural i investigador de la Guerra Civil en el llevant de Mallorca, indret en el qual va aconseguir localitzar sis fosses comunes. El 1997 comença la seva obra dramatúrgica, de marcat interès per atreure l'atenció del públic més jove, amb l'obra "Noctàmbuls". El 2005 organitza i promou la "II trobada d'autors teatrals de les illes Balears". El 2006 dirigeix i estrena "L'Atlàntida". El 2009 escriu "Diari d'una miliciana", que l'any 2011 guanya el Premi Teatre Principal de Textos Dramàtics. El 2010, "Adults Normals" guanya el Premi Pare Colom de Textos Teatrals. El mateix any escriu "In the backyard", obra amb la que guanya el segon premi Art Jove de Teatre 2011 i el 2012 rep també el Premi de la selecció de la Xarxa Alcover per representar-la a Balears i arreu dels Països Catalans. També ha escrit i dirigit Pambfonteta.

El Jurat dels Premis 31 de Desembre 2013 valora la solidesa que mostren les seves obres dramàtiques i el rigor que aplica en les seves investigacions històriques.



Els Premis 31 de Desembre reconeixen cada any aquelles persones i entitats que han fet una tasca important a favor de la llengua, la cultura i les senyes d'identitat pròpies. La seva finalitat és reconèixer, estimular i fer sorgir tot tipus d'actuacions, de comportaments i d'activitats encaminats a afavorir l'ús normal de la llengua catalana en tots els àmbits de la vida social i pública, a promoure la cultura i a desvetllar i estendre la consciència nacional pròpia de les Illes Balears.

Ens alegram per aquets reconeixement i des d'aquí li enviam la nostrra enhorabona particular!