Plàsticament impecable; rica i expressiva conceptualment, Alícia Rechac ha creat un espectacle molt seu. Amb caràcter i marca pròpia. Parla de dona, de una dona, com a categoria, d'allò que pensa, del que fa i no fa, del que vol fer i no gosa. Dels falsos missatges de felicitat i autoajuda que li envia la societat i del seu procés d'alliberament. 



L'obra encara no està acabada. És el que s'anomena un "work in progress". Fa un any que hi treballa i la va desenvolupant a través de diverses residències artístiques. Capdepera ha estat una de les darreres residències abans de donar-la per acabada. 



Pensada per fer-la en un espai circular l'han adaptada a sala situant l'acció en quatre punts del teatre.



Alicia mostra un gran treball físic, una temàtica complexa que manté en tensió constant l'espectador i un espectacle visual exquisit en els exercicis de circ, a les teles i a l'escala.



El teatre està ple de frases suggerents i colpidores.



L'exercici dramàtic-interpretatiu està molt ben treballat i resolt. A més, es permet la llicència d'algunes notes d'humor en el complex entramat dramàtic.



A l'acabar l'obra tengué lloc un col·loqui amb ella i n'Atic H. Deba, el "no-director" però que li aporta la visió externa. Una xerrada preparada que aportà una riquesa i una visió particular de cada espectador assistent.



Una obra molt adient per ser inclosa en la programació del dia internacional de la dona.



Aquelles que han seguit la trajectòria d'Alicia Rechac han pogut apreciar una maduresa artística que ben segur li donarà molts d'èxits artístics. Enhorabona!



Si voleu seguir el que fa n'Alicia aquí teniu les seves xarxes socials i en breu publicarem un extensa entrevista amb ella:

Fb: https://www.facebook.com/Bledainsipidacirc

Instagram: https://www.instagram.com/aliciarechac/

Web: https://ca.bledainsipida.com/