Campanya electoral, sus!


per Pep Silva 








Com estan o es troben  d’estat anímic i forma física  els candidats de les diferents llistes  electorals que  han optat a presentar-se  per  governar el municipi  la propera legislatura  2011 – 2015?

 

 Ara que el calendari  electoral està establert i convocades les eleccions del 22 de maig 2011,  cal  fer els deures i, si pot  ser,  bens fets que  és  el  que pertoca

 

L’estat  de simpatia a prova de míssils.

 

No  tenir  son,  ni peresa, vessar alegria i bon humor,  ser receptius amb les propostes.

 

No donar mostres de cansament  ni sentir-se  desbordats.

 

Cal tenir una  preparació adequada i especifica,  mentalitat de superació, minimitzar els  problemes, reacció davant una pregunta  amb dificultats  i coneixent el problema a fons.

 

No  fer comentaris que puguin  molestar els electors.

 

La campanya dura 15 dies  plens de reunions especifiques, mítings, taules rodones, entrevistes, debats, etc.

 

Cal aportar sinceritat  amb tots els temes a tractar,  principalment amb els temes  complicats i durs  com  els que  van dirigits a la butxaca del ciutadà.

 

Cal llegir entre línies i  treure les conclusions  del que diuen i del que  callen,  tot un repte per als ciutadans, ja que no tots són iguals,  malgrat  s’assemblin.

 

Quatre anys  donen per molt  i qui més  qui manco els té dins la retina. En la campanya, que són quinze dies, hi ha molt de fum, la resta del temps  claror i objectivitat. Esperem una lectura  adequada  per a un futur amb rigor pressupostari  per fer una política  en benefici de tots.

 

Pep Silva,  primavera 2011