Per a Manolo Coronado, un artista que es va forjar a Mallorca i que tant estima aquesta Illa, és un honor tornar a exposar en el CENTRE CAP VERMELL de CAPDEPERA, després de 9 anys.

Si haguéssim de buscar una paraula que el descrivís seria CREATIVITAT, la seva obra és autèntica i diversa, a vegades onírica i una altra reivindicativa i crítica amb la societat. Els personatges que s'amaguen darrere de les seves màscares, més que representar lo festiu del carnestoltes del seu poble, Águilas, representen les vergonyes humanes.

Com a persona és tenaç i amb una gran SENSIBILITAT que demostra cada vegada que algú necessita la seva ajuda. És un cercador d'art, i li agrada estar envoltat d'ell. La seva casa és bellesa pura, entre les seves buguenvíl·lies, La música de Mozart, els quadres que pengen per totes les parets de pintors, molts amics seus, les seves fotos, els seus llibres, les seves pel·lícules, i els seus escrits on plasma els seus pensaments.

Però si hi ha una faceta desconeguda d'aquest artista és la seva passió per l'arquitectura, sempre està construint alguna cosa, una ampliació per a la seva casa, un taller, fent uns colorits de trencadís o una escultura, perquè la seva imaginació no té límits.

Fa uns anys Manolo Coronado va conèixer a Cristina Arcas Valero i quan vió les seves pintures, va quedar impressionat per les seves qualitats innates, convertint-se en el seu mentor i des de llavors exposen junts en la majoria de les ocasions.
La pintura de Cristina és llum i color, amb unes composicions molt ben equilibrades i amb una sensibilitat gens comuna. El seu art és pur i autèntic.

A Cristina li agrada la tranquil·litat i evita les aglomeracions. És una apassionada dels animals, la mar i la serra, però el que més li entusiasma és viatjar. El que fa un bon maridatge amb les exposicions de pintura que li permeten conèixer diferents llocs.

Per a finalitzar volem agrair la seva col·laboració a la Galeria Vanrell de Palma i a la "Fundacion Cristina Arcas Valero" de Lorca (Múrcia). I a tots vostès que gaudeixin amb aquestes obres tant com els seus autors ho van fer en crear-les.

Rosa Valero



Cristina Arcas






Manolo Coronado