Fins dia 7 de febrer queda obert el període d'inscripció per optar a una parcel·la dels horts urbans de Capdepera: estan destinades a persones en situació d'atur de més d'un any, prejubilats o jubilats, persones amb ingressos econòmics inferiors a 13.510 euros/any (corresponent al salari mínim interprofessional anual), a entitats sense ànim de lucre i a famílies amb necessitats diagnosticades per Serveis Socials, grups de persones que formen part d'un projecte de l'àrea de Serveis Socials o/i col·lectius vulnerables.

Les persones interessades s'han d'apuntar a les oficines municipals de l'Ajuntament o del Centre Cap Vermell. Tota la informació i bases de la convocatòria es pot consultar a la web de l'Ajuntament www.ajcapdepera.net o demanar informació a l'àrea de Medi Ambient Tel. 971563052.

Per a més informació, també es pot assistir dimarts 31 de gener a les 16 h als horts urbans de Capdepera (darrera escoleta municipal Es Ferreret del C/ Principal) on hi haurà jornada de portes obertes i es donarà informació del funcionament.