Dissabte 4 i Diumenge 5 a les 17:00 h: ENCANTO
Diumenge 5 a les 19:00 h: WAYDOWN
Dimarts 7 i Dimecres 8 a les 19:00 h: CAZAFANTASMAS: MÁS ALLA


 

Dissabte 4 i Diumenge 5 a les 17:00 h : 
ENCANTO

Durada: 105 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€

SINOPSI: Encanto ens situa en el cor de Colòmbia, narrant la increïble aventura d'una jove i la seva família. Però, sorprenentment, tots els membres del clan tenen poders màgics excepte la protagonista.

TRAILER


Diumenge 5 a les 19:00 h:
WAYDOWN

Durada: 109 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Drama romàntic
Entrada: 5€

SINOPSI:
La llegenda que el Banc d'Espanya és inexpugnable i no es pot atracar no espanta a Thom Johnson (Freddie Highmore), el brillant i jove enginyer reclutat per a esbrinar com accedir al seu interior. L'objectiu és un petit tresor que estarà dipositat en el banc durant únicament deu dies. Deu dies per a descobrir el secret de la caixa, deu dies per a ordir un pla, deu dies per a preparar l'assalt, deu dies per a aprofitar-se d'un pla de fugida irrepetible, quan l'esperada final del Mundial de Futbol de Sud-àfrica reuneixi a centenars de milers d'aficionats a les portes del propi Banc d'Espanya. Deu dies per a aconseguir la glòria… o per a acabar a la presó.

TRAILER:

 

 

Dimarts 7 i Dimecres 8 a les 19:00 h:
CAZAFANTASMAS: MÁS ALLA

Durada: 120 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Fantàstic - Comèdia
Entrada: 5€

SINOPSI: 
Callie (Carrie Coon) és una mare fadrina que es muda a un petit poble amb els seus dos fills, Trevor (Finn Wolfhard) i Phoebe (Mckenna Grace). Allí, a la meitat del no-res, es troba la granja que han heretat del seu avi. De seguida aquesta família coneixerà alguns dels secrets relacionats amb ells mateixos i amb aquest lloc, ja que el llegat del seu avi connecta amb els orígens dels Caçafantasmes. Juntament amb Mr. Grooberson (Paul Rudd), un sismòleg i mestre que ha arribat a la localitat perquè han estat succeint misteriosos terratrèmols, descobriran una rèplica d'un parany per a capturar fantasmes, una cosa insòlita, ja que no s'han vist fantasmes en 30 anys, des que en els anys 80 es fessin famosos l'equip format per Venkman, Stantz, Winston i Spengler.

TRAILER: 



Associació Cultural Cinema Capdepera