Retransmissió en directe del lliurament del premi a través del Facebook de Cap Vermell (una vegada finalitzat el vídeo, que també podreu veure a partir de les 18,30h)



Com anunciàrem en el seu dia, la XXI edició del PREMI CAP VERMELL serà per les Festes del Carme, en qualsevol de les seves etapes o manifestacions, començant per la “Confraria de Pescadors”, després, la “Comissió de Festes del Carme” o, actualment, “L’Associació Festes el Carme de Cala Rajada”, són mereixedores del premi d’aquest any per la seva tasca, l’impuls de la festa més propera als calarajaders i gabellins, el compromís amb la festa popular, amb la nostra cultura, amb la participació i compromís de la gent, i la diversitat en totes les seves vessants.

L'acte de lliurament serà dia 20 de març a les 18h al Teatre de Capdepera. Amb moltes i emotives sorpreses, actuacions musicals i presentació de l'anuari 2020. En compliment de la normativa COVID-19, donat que l'aforament és limitat heu de fer les vostres reserves al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En els 44 anys de trajectòria de Festes del Carme, persistent i dilatada en el temps, com desinteressada des del voluntarisme d'unes poques persones i també generosa amb el nostre poble i la seva vessant popular, l’Associació Festes del Carme de Cala Rajada ha aconseguit redreçar i refermar la verdadera intenció de les Festes del Carme, que no és altra que fer unes festes participades, compartides i properes a tots. Any darrera any, amb un treball constant i incansable, que en algun moment no ha merescut el suport desitjat per part de les institucions locals, però si el recolzament immediat de la gent del nostre poble, reconegut amb la seva participació, i el reconeixement continu amb la seva col·laboració per dur endavant totes les propostes.