Foto d'arxiu. Lliurament de diplomes curs 2013-14


L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears obre el període d'inscripció per al curs 2014-2015. Una formació aprovada i finançada pel Servei d'Ocupació dels Illes Balears (SOIB) que s'impartirà al Centre Cap Vermell, la seva extensió de formació ocupacional a Cala Rajada, Capdepera.

Aquest any s'ofereixen 6 cursos, un més que l'any passat: operacions bàsiques de cuina, operacions bàsiques de restaurant i bar, anglès i alemany (gestió comercial), rus atenció al públic) i un nou curs orientat a conèixer les eines web 2.0 i la seva aplicació en la gestió i comercialització d'empreses.
El dilluns 10 de novembre s'obre el període d'inscripció per a tots els cursos formatius. Per als cursos d'operacions bàsiques de cuina, restaurant i bar i per al curs de rus la matrícula estarà oberta fins al proper 17 de novembre. La inscripció per a la resta de cursos finalitzarà el 28 de novembre.

Aquests cursos estan dirigits a persones prioritàriament desocupades (50% de joves entre 16 i 30 anys) i es duran a terme gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera que cedirà de nou les instal·lacions del centre Cap Vermell de Cala Rajada, la Federació Hotelera de Mallorca, a través de l'Associació Hotelera de Capdepera que posarà a disposició dels estudiants una cuina professional de l'Hotel Bella Playa de Cala Rajada i l'empresa Cap Vermell Hotel SLU que aportarà, un any més, l'equipament necessari per garantir la correcta realització de els mòduls formatius.

L'objectiu d'aquests cursos és el de promoure la formació i la millora de la qualificació professional, prioritàriament de les persones que es troben en situació  d'atur, a través de la col·laboració públic-privada. L'any passat es van formar 96 persones i, en aquesta convocatòria, es preveu arribar a 120 persones. La posada en marxa d'aquests cursos pretén cobrir les necessitats formatives específiques per millorar el servei i l'atenció al client de l'oferta turística que hi ha en aquesta zona de Mallorca.Si no hi ha canvis de darrera hora per part del SOIB els cursos començaran:
- Operacions bàsiques de Cuina, dia 1 de Desembre
- Operacions bàsiques de Bar i Restaurant, dia 1 de Desembre
- Rus atenció al Públic, dia 9 de Desembre
- Alemany gestió comercial, dia 12 de Gener
- Anglès gestió comercial, dia 12 de Gener
- Eines Web 2.0, dia 12 de Gener