Aquesta pel·lícula es podrà veure el dijous 9 de gener, a les 22.30 h, a "La 1", i narra els últims 30 anys de la vida de Vicenç Ferrer



 Televisió Espanyola estrena el dia 9 de gener  "Vicente Ferrer"’, protagonitzada per Imanol Arias i Aída Folch. 

 Es tracta d'una tv movie dirigida por Agustí Crespí que transcorre  a l'Índia i que narra els  darrers 30 anys de la vida de Vicenç Ferrer i la seva lluita per ajudar a més desamparats. 

‘Vicente Ferrer’, de 106 minuts de duració, ha estat produïda per  por TVE i el Grupo Ganga i compta amb la participació de TV3 y Visiona TV. La pel·lícula, recolzada per la Fundación Vicente Ferrer, se centra en el retorn a l'Índia el 1969, després d'un exili obligat a Espanya. Als 50 anys, acompanyat per un petit grup de col·laboradors -entre els quals es troba Anne Perry, la seva futura esposa - tornà sense fer renou a un país que sentia com seu.
"‘Vicente Ferrer’ narra aquest viatge amb els ulls de l'home, però també d'Anne Perry, companya, socia i hereva de la Fundació que duu el nom del seu marit.

‘La felicidad según Vicente Ferrer’

Al finalitzar la tv movie, "La 1" estrenarà ‘La felicidad según Vicente Ferrer’, un documental d'una hora de duración que recull entrevistes amb familiars i col·laboradors de Ferrer a Barcelona, Madrid, Calella de Mar, Saragossa i l'Índia.