Diumenge, 10 de novembre, a la terrassa de la Pizzeria de sa Font de sa Cala


Estimat/da soci/a:

           Com tots deveu saber, aquest estiu passat ens ha estat impossible organitzar les activitats d’estiu dels anys passats. Les obligacions laborals d’alguns membres de la Junta no ens ho han permès. Per això, una vegada acabada la temporada i per tal de reprendre el contacte vos convidem a un DINAR DE TARDOR,  dirigit tant als socis com als veïns de sa Font de sa Cala i a les persones que aquests vulguin convidar. La nostra intenció és intercanviar impressions, posar-vos al corrent de les darreres notícies de l’Associació i passar una estona agradable gaudint d’un bon dinar en bona companyia.

L’acte tendrà lloc el proper DIUMENGE, 10 DE NOVEMBRE A LES 13,30H A LA TERRASSA DE LA PIZZERIA DE SA FONT DE SA CALA. Vos hi podeu inscriure a través d’aquest mateix correu electrònic, a la Cafeteria Avenida, o bé per telèfon al número  620 94 60 59 (Joan Toni Carrió) abans del dia 7 de novembre.

El dinar serà gratuït per els socis més un acompanyant i a un preu de 3€ per a la resta de convidats.

Desitjam que hagueu passat un bon estiu i estarem molt contents de comptar amb la vostra presència.

Salutacions cordials,

Font de Sa Cala, a 26 d’octubre de 2013

 La Junta Directiva


 ********************************************************* 

  Estimado/da socio/a:

   Como seguramente debe saber, este verano nos ha sido imposible organizar las actividades de verano de los años pasados. Las obligaciones laborales de algunos miembros de la Junta no nos lo han permitido. Por este motivo, una vez acabada la temporada y con la intención de retomar el contacto, os invitamos a una COMIDA DE OTOÑO,  dirigida tanto a los socios y socias como a los vecinos de sa Font de sa Cala y a las personas que estos quieran invitar. Nuestro deseo es intercambiar impresiones, ponerles al día de las últimas noticias de la asociación y pasar un rato agradable disfrutando de una buena comida en compañía.

El acto tendrá lugar el próximo DOMINGO, 10 DE NOVIEMBRE A LES 13,30H EN LA TERRAZA DE LA PIZZERIA DE SA FONT DE SA CALA. Se pueden inscribir a través de este mismo correo, en la Cafetería Avenida, o bien per teléfono al número  620 94 60 59 (Joan Toni Carrió), antes del día 7 de noviembre.

 La comida será gratuita para los socios más un acompañante y tendrá un precio de 3€ para el resto de asistentes.

 Deseamos que haya pasado un buen verano y estaremos muy contentos de contar con su presencia.

 Saludos cordiales,