El Consell de Mallorca (Departament de Benestar Social, IMAS) en col·laboració amb l’Ajuntament de Capdepera tornen posar en marxa els tallers de memòria i habilitats socials. Aquests tallers es realitzen a Capdepera i a Cala Rajada i van dirigits a persones majors de 60 anys.

Les sessions consten d’exercicis que ajuden a mantenir la memòria activa, evitar els descuits més freqüents de la vida quotidiana, enfortir les relacions interpersonals de la gent gran i millorar l’autoestima i benestar social dels participants. Cal recordar que aquests tallers són una eina preventiva, ja que tenen l’objectiu d’oferir als majors de 60 anys recursos i pràctiques que els ajudaran a millorar la qualitat de vida i prevenir la dependència.

A Capdepera comencen el 15 d'octubre i es realitzen els dimarts d’11 a 12h al local de l’Associació de Gent Gran “Ca Nostra”

A Cala Rajada comencen el 16 d'octubre i es realitzen els dimecres de 9 a 10h al local de l’Associació de Gent Gran “Sol Naixent”

Si estau interessats o interessades a apuntar-vos-hi podeu passar pels clubs de la tercera edat en els horaris abans assenyalats o contactar directament amb el Departament de Serveis Socials al telèfon: 971-819 201 / 971-563 052

 Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera