L'Associació Hotelera confirma la convocatòria d'una manifestació.

Tendrà lloc el proper dia 25.




El president de l’Associació Hotelera de Cales de Capdepera, Joan Massanet, ha confirmat que, després de la reunió mantinguda ahir (dia 14) entre diversos sectors socials, veïnals, turístics i empresarials del municipi de Capdepera, es va acordar realitzar una manifestació reivindicativa el proper dia 25 del present mes, en protesta per no haver-se executat les actuacions necessàries per a regenerar amb arena la platja de Cala Agulla.

El president va avançar que aquest mateix matí (dia 15), el President del Govern, Francesc Antich, en conversa telefònica, li ha transmès la seva inquietud per la situació de la platja i li ha anunciat que des del Govern ho té tot preparat per a iniciar les actuacions de regeneració de la platja, però que fins que el ministeri de Medi Ambient no signi la conformitat no es poden iniciar les obres .


Massanet anuncià que la marxa reivindicativa s’iniciarà a les 15:00 hores, des del Centre Multiusos fins a la mateixa platja i esperen comptar amb la presència de tots els veïns. El president dels hotelers va destacar que tots els veïns assistents a la manifestació portaran un poal amb arena que llançaran a la platja. "Amb aquest poal ple d’arena volem donar a entendre que han de ser els mateixos veïns de Capdepera els que regenerin la platja, ja que des del Ministeri no entenen la importància que per al turisme té una platja com Cala Agulla, una de les més emblemàtiques de Mallorca "