"Caminant" i "Magatzem sonor Cap Vermell"
.


Aquest mes de febrer s'estrenen dos nous programes a la graella sonora de CV. Dos espais amb diferents temàtiques i amb diferents periodicitats els quals amplien i diversifiques l'oferta de continguts sonors que ofereix la nostra web.

Per una banda, "caminant" pòdcast mensual que reflexiona, tot caminant pel municipi, sobre diferents aspectes de l'urbanisme, el comerç i la vida social al voltant dels carrers dels nostres pobles i barriades.

Per una altra banda, "Magatzem sonor Cap Vermell" pòdcasts setmanal dedicat a la conservació i difusió de tota classe de produccions sonores fetes a Capdepera als darrers cinquanta anys i que, per diversos motius, resulten males de trobar, descatalogades o, una vegada trobades, difícils de reproduir per la manca d'aparells per fer-ho.

Aquest és el primer:Esperem que aquestes dues propostes siguin del vostre interès i que ens feu arribar els comentaris i suggeriments que trobeu oportuns per tal de poder construir conjuntament aquestes dues noves iniciatives sonores.

Ens escoltam!