A Capdepera hi ha sis establiments adherits: Afuster joiers, Bambi, Botiga Son Pocapalla, Ca na Rafela, Chips&Bits i Herboristeria Harmonia



Què és?
Bons Illes Balears són bons de descompte impulsats per la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Gvoern de les Illes Balears per fomentar el consum al Comerç local. S’ofereix als clients un descompte de 10 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. Així, qui accedeixi a un establiment adherit al programa #bonsillesbalears tindrà dret a bescanviar un bo per cada 30 euros de compra amb un màxim de 4 bons per persona. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Quants bons es poden usar?
Cada persona major de 18 anys podrà tenir accés a un màxim de 4 bons. Els comerços complimentaran a la plataforma www.bonsillesbalears.com el nombre de bons bescanviats i adjuntaran una còpia del tiquet.

 Els clients podran acumular, si així ho desitgen, els 4 bons en una única compra, o podran usar-los en diverses compres en diversos o en un únic establiment.

 Bons Illes Balears serà compatible amb qualsevol altre bo que les diferents administracions posin en marxa, de tal manera que es podrán acumular en la compra reflectida en el mateix tiquet, sempre que cada bo correspongui a un import mínim de 30 euros de compra.

Quants Bons Illes Balears es posen en circulació?
La Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica inverteix 1.000.000 euros per posar en circulació 100.000 Bons Illes Balears.

On es podran usar?
Els Bons Illes Balears podran usar-se en tots els establiments adherits a la campanya. Aquests comerços lluiran la imatge de la campanya per ser fàcilment identificables. A més a més, estaran publicats al lloc web www.bonsillesbalears.com En l’accedir-hi, s’haurà de seleccionar l’illa on es desitja fer la recerca dels comerços adherits al programa.

Per equilibrar l’ús d’aquests bons i aconseguir que l’efecte dinamitzar d’aquesta iniciativa s’estengui per totes les Illes Balears, s’ha establert un repartiment dels bons de forma lineal entre tots els establiments adherits a les quatre illes.

Què es pot comprar amb els Bons Illes Balears?
Bons Illes Balears pot usar-se als establiments dedicats al comerç al detall de tota mena de productes (inclosos alimentació), sabateries, drogueries, perfumeries, mobiliari, ferreteries, electrodomèstics, bricolatge, equipament de la llar, jogueteries, floristeries, entre d’altres.

Quan es poden usar?
Els Bons Illes Balears es poden començar a usar a partir de l’1 d’octubre 2021 i es podran bescanviar fins al 31 de desembre de 2021.