Unes obres plenes de sensibilitat en un "anuari extra" que inclou el suplement dels 40 anys amb un total de 148 pàgines


L'anuari es presentarà a la gala dels PREMIS CAP VERMELL 2020 que es celebrarà dissabte dia 20 de març a les 18 h al teatre.









Violetta Jesse de Jansen, de nacionalitat holandesa, nasqué l’any 1963 a Cannes / França. Filla de Gerard Jesse (enginyer naval, expert en incendis industrials i ex cap de bombers voluntaris Capdepera) i Leandra Henares de la Rosa. Passà la seva infantesa navegant a bord del iot dels seus pares. Entre les amistats internacionals dels seus pares destacaven artistes reconeguts de diferents disciplines. Ells van ser els qui de jove despertaren en ella el talent artístic promovent la seva futura vida artística. Estudià a Alemanya Naturopatia i Pedagogia Waldorf i va fer el Postgrau d'Artteràpia a la UIB. Des de 2002 viu a Cala Rajada i treballa com a artista plàstica i Artterapeuta. Els artistes que més influència han tengut en la seva obra són: Juan Madojo, Claude de la Noe, Francisco Espinoza, Ernst Reuter, Renate Bonin i Maria Antònia Carrió.

Ha obtingut diversos premis a nivell internacional i la seva obra està a importants col·leccions públiques i privades. Té una llarga trajectòria artística professional que al llarg dels darrers 10 anys l'han fet present a més de trenta exposicions individuals. La seva obra, amb connotacions molt femenines, es pot qualificar com un art eclèctic, compost per elements, estils i caràcters diversos. Sempre cercant l'harmonia entre ells. Les fibres naturals són un dels mitjans amb els que expressa la seva diversitat creativa. Canvia les seves estructures, formes i colors, aconseguint la unió i la harmonia amb exquisida sensibilitat. Segons la seva inspiració artística, cerca l'equilibri entre la figuració i l'abstracció, aconseguint un espai més espiritual que físic. Tracta de comprendre i transmetre l'esperit humà a través de l'art.


Aquí podeu comprovar la bellesa i sensiblitat de diverses obres seves: