L'equip de govern no vol saber res dels salaris fems?

 


 







Enhorabona per mirar de gairell i no voler-se comprometre amb una política social que respecti les professions dels serveis que l’Ajuntament treu a concurs públic. És lamentable llegir el comunicat del PSM-Entesa i observar que en el Ple del passat 3 del més actual es va passar per alt una moció en què es reivindiquen "els salaris dels treballadors d’algunes concessions públiques". 


Em pregunto quina mena de "socialisme" apliquen a la seva política el PSOE i UCAP, partit aquest últim que  encapçala la seva pàgina web, amb el següent escrit:  “L’objectiu d’Ucap és treballar per al nostre poble, des del sentit comú, el consens i la pluralitat d’opinions".

Bé, que el PP s’abstingui, és comprensible, en fi. Potser podria escriure molt més sobre aquesta manera de fer política sense compromís i deixant que les empreses privades se continuïn lucrant, amb una impunitat que el poder polític, en plena funció, apanya. És una vergonya que una proposta que només buscava una igualtat en la valoració dels sous sigui desplaçada com si es tractés d’un tema que no té lloc en la realitat que viuen avui el municipi i els ciutadans.

Després d’aquest episodi, queda clar que la pugna pel poder, entre els partits polítics majoritaris, traspassa els ideals. Potser algun dia els toqui als polítics, avui en funció, viure directament o indirectament aquest tipus de desvalorització dels sous. Aleshores reflexionaran i es recordaran del que estaven pensant quan van votar en contra o simplement es van abstenir...

FABIAN ANIBAL CAROSSIA
Professió: Socorrista Aquàtic

 

Resident a Capdepera