NO ANIRÉ A CAP MARXA, SR. BIEL VICENS





Resulta sorprenent observar fins on arriba la falta d’escrúpols dels nostres politics. I vull fer referència al tema del tren-tram i a les manifestacions continuades del Sr. Biel Vicens que ara, de forma xocant, es renta les mans de l’aturada del tren Manacor-Artà i dóna les culpes a tothom menys a ell mateix, clar.

 Cada dia, quan passo per devora de les obres paralitzades, no puc deixar d’indignar-me davant la falta de competència, d’interès i serietat d’uns politics que no són gens conscients dels greus moments que vivim, de lo difícil que és per al treballador normal pagar els seus impostos i arribar a final de mes. Com pot ser possible que s’hagin tudat tants de milions d’euros inútilment?

 Molts de nosaltres havíem posat il·lusió en la construcció d’aquest nou servei. Jo era dels que defensaven, davant els escèptics, que al final seria una cosa positiva per a la comarca. A més, per als pobles afectats era una bona notícia. Però la paciència davant la cara dura té uns límits.

El Sr. Vicens, i tots el que ara proclamen com a solució les marxes reivindicatives i manifestacions públiques, haurien d’explicar clarament moltes coses: per què es comencen unes obres sense un pressupost tancat i segur?, per que, al seu moment, es pengen les medalles per la consecució d’un finançament que ha estat fals?, per que ara es deixa un poble com Son Servera xapat per la meitat?, per què  permet el Sr. Vicens (per favor ho expliqui als artanencs) la construcció d’una gran nau darrere el cementiri en zona rústica que és un autèntic atemptat ecològic, una vertadera vergonya mediambiental?, per que alguns trams les vies pareixen mes una autopista que un traçat ferroviari (quina tudada de territor!)? Tampoc ha quedat clar per què la seva conselleria fa la compra milionària de les màquines i vagons, abans de tenir les vies finalitzades? És un tema que fa mala olor. Ara què en feim amb tota aquesta maquinaria pagada?



 Supòs que esperar l’ajuda de Madrid era un error d’entrada. A la mínima han tallat el grifó. Era una cosa previsible.

Amb sorpresa ara veig que només ens queda que el Sr. Biel Vicens doni culpes als altres: al Zapatero, al Blanco, al Manera, al Bauçà..., i ja que hi som, a n'Obama. Tan difícil és assumir una nefasta gestió, un grapat d’irresponsabilitats davant els fets?

Hi ha molts de ciutadans que estem farts de politics que viuen del bla, bla, bla... i mai tenen culpa de res.

No m’esperin a cap manifestació ni a cap marxa. Estic massa decebut.

Xisco