"Tenc uns principis, però si no vos agraden en tenc altres"











Aquesta és la  filosofia de l'actual Consistori: Aprovam unes festes pel 2012, sense consultar cap entitat ni agrupació del municipi que treballa en elles.

Deven pensar que ells, regidors i regidores, depositaris de la soberania popular tenen la ciència infusa per decidir i canviar les coses. I més si ho fan per unanimitat. 

Essent certa aquesta primera premisa, encara no han entés que ells estan per servir al poble i no per fer allò que els hi vengui en gana. I les coses s'han de consultar, sobretot amb la gent implicada. Amb els qui treballen de manera altruista de cap a cap d'any per organitzar uns events. I més quan ara hi ha una regidora, molt festera ella, que exclusivament es dedica a aquests menesters. Però decidir, encara que sia sobre una questió tan intrascendent com les festes, necessita una mica de seny. Raonar les propostes i, sobreto, fer-ho amb unes perspectives de futur.

En vuit dies ho han canviat tot. També per unanimitat. Cap queixa ni retret. I allò que dia 23 era just i necessari ha deixat de ser-ho dia 1. Tal volta perquè es veien venir la picarolada davant l'ajuntament? 

Cada dia podem comprovar que l'acta de qualsevol càrrec, produeix una llunyania del poble proporcional a l'esglaó de responsabilitat que ocupen.

Al facebook és l'únic lloc on hi ha debat. Esbojarrat, però debat.

Serà certa la sentència del mestre  "La política és l'art de cercar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar després els remeis equivocats".