REBAIXA D’IMPOSTOS:

      A l'atenció del “GRAPAT DE VEÏNATS D’ELIONOR SERVERA”


    I ara?  Aquesta bona genteta cala-rajadera de l’eix “Es Coconar-Plaça Mariners”, que ens  vol fotre l’invent? De la dotzena de vilatans de la plaça del Sitjar, n’hi ha un parell (només 2) que  els han dit que no els emprenyin ( amb perdó). ”Parlau bé, que poc costa, companys”, els han hagut de diré els 10 restants.

 

 

     I és que els veïnats d’es Sitjar de Capdepera ho teníem quasi pactat amb el batle d’ara, el tema de la rebaixa d’impostos a compte des de l’Orient. Nosaltres no pretenem afluixar  les arques municipals. És per això que presentàvem l’alternativa que fossin els bars i restaurants d’aquella plaça els que assumissin (per no haver consentit allí el “correfoc” ni d’altres actes de les festes) la despesa del percentatge  rebaixat a favor nostre (que fórem els patiidors de verbenes i demés estebeigs festius). Meam si, ara, per culpa de les gelosies s’haurà de dilucidar l’assumpte a cops de “pàdel” o als escacs… Tanmateix guanyarien els de  Cala Rajada; son més nombrosos.

 

    Recentment, la nostra primera autoritat feia unes declaracions a “Diario de Mallorca” en què deiava prou clar que “va a per totes amb el tema dels  renous i el botelló” a Cala Rajada. I ja se sap que, per regla general, el diaris no diuen mentides.  Per tant, estimats veïns d’Elionor Servera, teniu paciència i no torneu parlar de rebaixar-vos la contribució, ni d’exempció d’impostos,  això és cosa nostra. Ara no vos n’adonau, bergantells, que, volernos copiar la idea ens pot dur,  a uns i altres,  greus conseqüències?

 

   Ja sabem que en teniu, i molts, de motius  per queixar-vos, però a la Sala hi ha pocs doblers i el qui primer arriba primer cobra (són molt escrupolosos a la intervenció municipal a l’hora d’abonar els pagaments). I com que nosaltres estam just devora la Casa de la Vila, tanmateix no podreu guanyar-nos quan sigui l’hora d’anar a parar la mà.

 

  I ens sap greu per vosaltres, residents de l’eix “ Coconar-Mariners”. El pitjor que pot passar és que ens facin xapar aquest 20% de rebaixa i haver-lo de compartir amb vosaltres, quan, tal volta, amb dos mesos més que tingueu de patiment, els aldarulls, sorolls i altres herbes ja s’hauran acabat i tornarà la tranquil·litat a les vostres llars.

 

   Només són dos mesos d’espera, amics, fins al novembre, que és quan s’ha de pagar la contribució…. 

 

    Gràcies,

 

     LA DOTZENA D'ES SITJAR