Un any així...





per CBT







Bon dia i bon any!

L'itinerari Cala Agulla- Cala Mesquida acaba amb una pasarel·la d'accés tancat pel seu mal estat des de fa molt temps. He fet una cerca a aquestes pàgines perquè recordava haver vist una crítica al respecte i he trobat 3 articles sols l'any passat:

08-10-2023
La degradació de la passarel·la de cala Mesquida

22-08-2023
La passarel·la de sa Mesquida segueix intransitable

10-05-2023
Des de Cala Mesquida... just abans de començar la temporada turística 2023


No sé a qui correspon arreglar-la o el seu manteniment. Pel cas, és el mateix. L'ajuntament ha de vetllar per que tot el que hi ha al municipi estigui en un estat correcte pel seu ús. Lo fàcil és posar-hi una tanca i que passi el temps. Que ha rebut una herència enverinada, possiblement. Però ja fa set mesos que hi és i si una cosa està espenyada ha de fer que s'arregli. Correspongui a qui correspongui. Si correspon al Parc de Llevant,...ho denuncii i faci que s'arregli.

Com ja es deia a un dels articles esmentats anteriorment: "Aviat començarà la temporada turística a Cala Mesquida i Canyamel, i no és massa demanar que aquests destins turístics, que tan aporten a l'Estat, estiguin a punt. Tot allò que és de domini públic, sota responsabilitat d'uns o altres haurien d'haver engegat un pla (amb urgència) per retornar les infraestructures al seu estat original i corregir els defectes".

Idò això....

CBT