Poques vegades un retrobament ha estat celebrat amb tanta alegria. 



Avui dissabte, dia 6 de febrer, cap a les 11.30 del matí, arribaven els dos autocars carregats de nins i nines (prop de 80 entre alumnes i professors) que havien passat cinc dies esquiant a Andorra.

Després d'un retard de dotze hores, després d'una nit de nervis quan vèiem que el vol programat canviava cada cinc minuts d'hora de sortida. Primer a les 21.30, després 00.15, 01,35,  2,40...

Rumors de problemes tècnics... Una avaria? Potser aquell avió no estava en condicions òptimes per volar?. I més nervis. 

Els nins i nines diguent que devers les dues de la nit les deixen a les fosques a s'aeroport de Barcelona. Els pares que ja veuen que de cap manera dormiran avui. Pares telefonant a altres pares, per veure si qualcú tenia més notícies.

 

Es confirma que aquest avió no volarà, ara toca mirar de passar la nit com sigui. Tots els al·lots són allotjats a les tres del matí a un hotel de Barcelona. 
Prou difícil trobar tantes habitacions en temps rècord. Els mestres calmant als més angoixats, cercant mòbils que no haguessin acabat la bateria per anar avisant a les famílies ... però una aventura per la majoria.

Finalment han pogut tornar cap a l'illa aquest matí ben prestet i en tocar terra illenca els pares hem pogut alenar ben a gust.

Un aplaudiment per tot aquest jovent que s'han portat com uns campions i sobretot un fort aplaudiment als cinc professors de l'institut de Capdepera que han estat pendents de tots ells.