He de reconèìxer que es fa un esforç per informar els veïnats, especialment els estrangers que ocupen temporalment vivendes a la zona, de fet a ca meva he rebut informació en alemany i anglès. És cert que el municipi (i molts de ciutadans) fa un esforç perquè funcioni el sistema de recollida selectiva porta a porta. Però no hi ha forma que tot rutlli com cal.

Ara han posat en marxa el programa informatiu "Bon dia Capdepera" per a fomentar el civisme en els nostres carrers. Vist com queden els carrers Elionor Servera i l'Agulla cada dia, pens que poca incidència tindrà.  I m'gradaria equivocar-me de tot cor. 



A la cantonada de sa Pedruscada, prop de ca meva,  molts de dies hi queden bosses i fems perquè no es treuen quan toca. És cert que a l'estiu s'agreuja el problema i és necessari fer campanyes de rocordatori als "nous" veïns estiuencs, però sembla que no són gaire efectives.

Amb això no dic que no s'hagin de fer les campanyes informatives. Tot el contrari, però vist l'efecte, pens que si no hi ha mesures contundents i l'aplicació de les normes d'una forma seriosa, imatges com aquesta es repetiran constantment. I és un lloc ben visible.