" Des del meu punt de vista hi ha coses que no s’han fet correctament i a més crec que hi ha falta de confiança i per això val més prendre una decisió."













 
M’agradaria escriure unes línies per confirmar tots els rumors que hi ha sobre el C.E. Escolar i la meva persona. La veritat no és altra que el passat dilluns em vaig veure obligat a deixar la coordinació del club. Els motius són diferents, però entre els principals hi ha la falta de confiança de la directiva, que m’ha dut a la falta de motivació per a començar una nova temporada, a més de motius personals.

Està clar que no tot és com a un li agradaria. Personalment, sé que hi ha coses que hauria pogut fer millor o diferents aspectes on he errat durant aquests dos anys, però això pot passar quan una persona té noves idees, nous pensaments i diferents aspectes que creu que es podrien millorar. Des del meu punt de vista hi ha coses que no s’han fet correctament i a més crec que hi ha falta de confiança i per això val més prendre una decisió.

La decisió de deixar la coordinació no la vaig prendre el mateix dilluns, sinó que ja feia setmanes que ho estava rumiant, però al final xerres amb les persones de confiança i que t’estimen, i realment pens que és el millor per a les dues parts.

Molta gent em diu que m’he precipitat al prendre aquesta decisió. Ha estat difícil deixar la coordinació de l’Escolar, perquè és el club del meu poble i el que estim, però al final s’ha de mirar per a un mateix i pens què és el millor. He de dir que al deixar la coordinació vaig proposar seguir de preparador físic amb el primer equip, ja que els nous entrenadors m’ho han demanat i esper que ens puguem asseure i xerrar-ne.

Vull confirmar que, encara que marxi com a coordinador, seguiré dins el club, almenys com a jugador. Crec que després d’aquesta darrera temporada i d'haver descendit, s’ha d’aixecar el cap i intentar fer una bona feina la pròxima temporada.

M’agradaria acabar donant les gràcies a totes aquelles persones que han confiant i han cregut en mi, als entrenadors que han estat al meu costat aquests dos anys, als meus companys i a tots els pares i mares que m’han recolzat. A més, he d'agrair al meu company d’oficina Xisco Mena per haver-me ajudat en qualsevol dubte i en els tràmits federatius, i he de donar les gràcies molt especialment a na Maria i en Manolo, ja que han estat els meus pares dins el club.

Una abraçada,

Jaume Faba Sancho.