Des de Canyamel ens han fet arribat un comentari i una sèrie de fotografies  que il·lustren l’estat dels carrers.

Image

   
     Com es pot veure,  hi ha uns clots on hi cap tot el peu i on si hi entres amb el cotxe hi ha un bon forat. Quan es camina per aquests carrers s’ha d’anar ben alerta on es posa el peu, ja  que és fàcil fer-se una torçuda.
   En quasi 40 anys que té la urbanització no s'ha asfaltat mai, l'únic que té es carrer és un poc de grava, que els mateixos veïnats han anat deixant quan han fet qualque reforma. La veritat és que fins fa un parell d'anys l'Ajuntament no se n'havia cuidat mai de la  zona. Aquest costat de Canyamel (el costat de ses coves), com que no hi viu massa gent i la que hi viu és estrangera, no dóna vots.
Això sí: hem d'agrair que fa uns quants anys i a conseqüència d'insistir bastant, ens varen arranjar les faroles i ara tenen cura de modificar l'horari.
   Fa un temps varen venir (suposam que algú de l'Ajuntament) i va fer fotos dels forats, però de moment no hi ha hagut canvis. La darrera foto (9) mostra com la brutor d'un dels veïns ha envaït un dels carrers de forma que ja s'ha menjat més d'un metre de carrer. Ja sabem que això no és responsabilitat de l'Ajuntament, però sé que hi ha llocs on s’obliga a mantenir els solars nets i, en cas contrari, ho fa l’administració i passen la factura. A més a més n’hi ha molts que no estan tancats per paret ni tenen voravies.

Image


   Un altre dels temes que tenim pendents són les aigües: no tenim ni aigües netes, ni brutes. Des de fa uns anys hi ha remors que això canviarà però de moment no en sabem res.
   Per ventura aquest escrit no servirà per res, però almenys hem contat com estan les coses per aquí.

  Les fotografies han estat preses al carrer n'Anyana.

Margalida  Serra
Canyamel- Capdepera

Image

Image