"...si això segueix així, hauré d’acabar demanant perdó per haver estat vuit anys fent molta feina pel club, posant doblers de la meva butxaca i aguantant bufetades per tots els costats"





Benvolgut i estimat Sr. “Pare”,

Sóc un directiu de la junta actual de l’Escolar i no me present a les pròximes eleccions, així que la part de la carta que vostè ha escrit i correspon a la propera directiva deixaré que la contestin els altres, si ells ho troben adient.

Lo primer és que a cada nin que fitxa, si és menor de 18 anys, se li dóna un carnet de soci a nom del seu pare o mare, i dos passis, un per una altre persona i l’altre a nom del nin. És a dir, que si a vostè no se li ha donat tot això lo que ha de fer és anar a l’oficina del club i reclamar o dir-ho a un directiu i no a la revista “Cap Vermell”, on segurament no li ho podran solucionar.

Tema doblers: on era vostè quan vàrem fer l’assemblea? Ara pareix que és un tema que preocupa a molta gent i aquell dia no es va presentar ningú, quan és allà on cada any es donen els comptes detallats per partides i s’explica on van a parar els seus 400 €. Ah!, lo dels 50 € més no és una sanció sinó al contrari, és un descompte per als que paguen abans de començar la lliga.

Aquesta carta es podria interpretar com una carta de propaganda, però com ja li he dit jo no em present. Tota la resta de preguntes la hi contestaré després de les eleccions o, si ho vol, qualsevol dia al camp de futbol, però vostè s'hauria de presentar personalment, perquè jo no sé qui és vostè, sr. “pare”.

I ja per acabar, pareix que s’ha convertit en un costum haver de contestar cartes de no sé qui, perquè això d’escampar improperis i amagar-se darrere un anònim és molt bo de fer. Com ja vaig dir a l’altra carta, ja estic ben cansat d’aguantar gent com vostè i per això me’n vaig, perquè si això segueix així hauré d’acabar demanant perdó per haver estat vuit anys fent molta feina pel club, posant-hi doblers de la meva butxaca i aguantant bufetades per tots els costats.

Sr. “pare”, com ja li he dit, li contestaré la resta de preguntes després de les eleccions, guanyi qui guanyi. Per cert, sort a tots, i sàpiguen, els que guanyin, que això és el que els espera en els pròxims quatre anys.

Salut i força,

Kiko Melis