Cada mallorquí engreixarà una mitja de 3 'quilos' aquest Nadal

 


La nostra enquesta coincideix amb l'estudi científic de la Confederació Espanyola de Pacients Cardiovasculars, si no mirau el resultats definitius amb 100 vots justs.

Ah! i ànim als qui no són capaços de pujar a la bàscula, el mal ja està fet!

Si engreixau al voltant de tres 'quilos' durant aquest Nadal, no vos preocupeu, ja que vos trobau en els paràmetres normals i no hi ha per què alarmar-se. Encara que per a molts no serveixi com consol, això és el que diu la Confederació Espanyola de Pacients Cardiovasculars, que ha realitzat un estudi que deixa molt clar que els excessos que realitzam durant aquesta època de l'any es paguen molt cars, amb tres quilos extra exactament. El tret de sortida als tiberis nadalencs sense fi el solen marcar els dinars o sopars d'empresa a mitjan desembre, i es prolonguen fins al dia de Reis.

Els experts afirmen que es tracta de menjars amb un alt contingut en greix i en les que s'inclouen molts dolços a més d'alcohol, que provoca que engreixem de manera molt ràpida i al contrari, ens aprimem de forma més lenta. L'origen de tots aquests excessos gastronòmics es troba que durant aquestes dates ens sentim molt emocionats i els nervis ens porten a no controlar la quantitat de menjar que ingerim.

Quants quilos has engreixat aquestes festes?

1-2 quilos
35   35%
 
3-4 quilos
25   25%
 
som incapaç de pujar a la bàscula
21   21%
 
cap, sempre estic igual
9   9%
 
m'he emmagrit de veure tanta abundància
4   4%
 
més de 7 quilos
4   4%
 
5-6 quilos
2   2%
 

Nombre de vots:  :  100
Primer vot:  :  24.12.2007
Últim vot:  :  06.01.2008