Una imatge senzillament impresentable.
Son  Moll (12 agost de 2010, a les 23 hores aproximadament)

   Independentment que els nostres visitants (i molts dels nostres veïns i veïnes, també) incompleixen les mínimes normes d'urbanitat  o ignoren que les papereres i contenidors són al carrer per tirar-hi els paper, embolcalls, envasos i altres brutícies, el cert és que el nostre servei de recollida i neteja viària es troba desbordat.
   Al final de cada final dia es poden veure paperes i contenidors, com aquests, plens a vessar (als carrers i a les platges), totalment desbordats. No ens consola pensar que fa anys i panys que passa, de fet en aquestes planes és un tema massa recurrent, perquè entre d'altres coses la factura de recollida de fems i neteja viària s'ha incrementat notablement i la millora, si hi és, no es troba en consonància amb l'esforç econòmic que feim els ciutadans i ciutadanes de Capdepera.
   Així que tornam  a insistir. Està clar que no es tracta de netejar més sinó d'embrutar menys, i si no se compleixen les normes algú hauria de prendre mesures, ara bé, els serveis de neteja també han de funcionar correctament.
   Quan es presentaren les noves tarifes i el sistema de recollida porta a porta, es parlà de controls de qualitat. Es fan, aquests controls? Són efectius? Qui vetlla pel compliment del servei? Quantes sancions s'han imposat per incompliment de la normativa?