Cala Agulla, una imatge icònica de Capdepera




Sense por a equivocar-nos la imatge de Cala Agulla, des de la rodona homònima, és una de les més reproduïdes en fulletons i guies turístiques, tant a les locals com les de les Illes Balears. Poques platges ofereixen una panoràmica tan bella. I esperem que així sigui per molts d'anys!.

Però un lloc tan especial mereixeria una mena de manteniment especial. Les voravies que baixen a la platja estan inacabades, i en arribar el mur de protecció té els barrots romputs... i no es troben així de fa quatre dies. Com sempre el manteniment ens supera. No sabem si adobar les fustes de protecció de damunt del mur és competència de l'Ajuntament o Costes, però un o altre haurien d'adobar el que esta espenyat aviat.





En baixar la costa la imatge hauria de ser neta, mostrar directament el nostre bocí dels paradís... però no: tota una sèrie de panells informatius, horaris, senyals de trànsit i ferros i altres noses s'interposen. No se podria trobar un altre lloc millor per situar totes aquestes noses? O al manco renovar els cartells...