I quan parlam de ningú pensam en tots des del que tira el fems on toca fins el que hauria de vetllar perquè tot rutllés com cal. Mireu com es trobaven les papereres del passeig Marítim de nit. La paperera vessant (interès del usuari per tirar el fems on cal no es pot negar) i les restes damunt el mur... una mica de vent i  tot acabarà damunt les roques o a la mar.  Dematí se arreplegaran i se posaran bosses noves. No se pot fer res més?


Un punt de recollida, en concret on comença en camí del Pi de s'Horta ( al rodona per girar). Cada dia mostra un aspecte que fa mal als ulls. El passat cap de setmana fa ser de traca. Contenidors romputs i damunt la vorera ( i de les bosses de fems), trastos, brutor pel terra... inclús bosses amb deixalles separades (de vidre, de plàstic..)  en orígen però tirades als contenidors de rebuig. Vaja un autèntic desgavell. 



I no és l'únic punt de recollida que dia rere dia es troba en una situació semblant. A Cap Vermell ho hem publicat vàries vegades i... res, to segueix igual. Se'ns hauria de caure la cara de vergonya, senyors!  Això és responsabilitat de tots!







També en Joan Ignasi denuncia la dificient recollida de fems a l'avinguda floreal, vora el Centre Cap Vermell. Cada setmana igual.




Tot i que sembla que és un punt on molta gent deixa els fems en cotxe, es a dir no és de la zona....Els lloguers vacacionals tenen, entre altres coses, això.