Amb l'assistència del coordinador del partit a les Illes Balears, David Abril, se celebrà la primera reunió informativa de Inciativa Verds de Capdepera







Dilluns dia 21 de febrer, a la sala polivalent del Teatre de Capdepera tingué lla primera reunió informativa d'Iniciativa Verds de Capdepera. L'acte que comptà amb la presència de devers una trentena de participants, s'inicià amb unes paraules del coordinador de Capdepera, Juanjo Plou, qui agraí la presència dels participants i animà a participar del nou projecte polític.



Acte seguit el coordinador del partit, David Abril explicà com se creà el partit i les línies bàsiques aprovades a l'assemblea constituent del partit. 



Després de la seva breu intervenció prengué la paraula Maria Orts qui feu un discurs més centrat en Capdepera i insistí que el seu projecte era a llarg temini, a més de fer un repàs a diversos aspectes del seu programa electoral,  sempre inisistint en el caire ecològic i de sostenibilitat de les seves propostes. Aprofitaren la reunió per a convidar a tots els assistents a participar de l'elaboració del programa electoral de la formació,  aportant opinions i suggeriments.



En acabar les intervencions se suscità un debat sobre alguns dels aspectes comentats
A l'acte  se repartí un exemplar del butlletí Wikipera, bilingüe, editat per Iniciativa-Verds de Capdepera.