Diversos col·lectius de Capdepera protagonitzen una gravació col·lectiva d'“Aquesta terra ja no és seva”, de Suso Rexach.







Durant unes setmanes, n'Arnau Serra està filmant la cançó “Aquesta terra ja no és seva”,  per a muntar un vídeo col·lectiu. Aquesta iniciativa  forma part del programa "Mallorca m'agrada" a Capdepera, que es desenvoluparà el proper dia 12 de març. Mentre arriba el moment de l'estrena, dia a dia es van afegint col·lectius, associacions i grups que hi volen participar, superant les expectatives inicials. És previst que aqeusta mateixa setmana se gravin les darreres participacions per poder passar al laboriós procés de muntatge.








Cap Vermell vol aprofitar aquesta nota per agraïr la gran rebuda que ha tengut la iniciativa i reconèixer la feina de n'Arnau Serra, que juntament amb en Suso, són l'ànima d'aquest vídeo. Amb la seva dedicació i la de tots els cantaires, estam segurs que resultarà una  gravació  realment memorable. De fet, s'estan creant una gran expectació per veure'n el resultat.
Ara per ara s'ha aconseguit una bona part dels objectius prevists: augmentar l'autoestima com a poble, participar d'una activitat lúdica, formar part d'una iniciativa col·lectiva i donar a conèixer els diversos grups culturals, esportius i d'oci.



Un resultat que, evidentment, haurà d'esperar a dia 12 de març per ser visionat.