Biel Torres, candidat d’UCAP a la batlia de Capdepera al CCV










    Dissabte, dia  12 de Febrer, UCAP presentà el seu candidat a la batlia de Capdepera en el Centre Cap Vermell de Cala Rajada.  L’acte s’inicià amb un parlament del president d’UCAP, Josep Serra, qui comentà la decisió de presentar-se  en solitari a les eleccions (a les anteriors es presentaren en coalició amb UM) i presentà el candidat del partit, des de la seva vessant pública, com a empresari local i com a amic.




  
Acte seguit en Biel Torres parlà sobre la seva decisió de presentar-se a les eleccions de maig,  alhora que va comentar algunes de les  carències  del municipi i les àrees d’actuació que, segons el seu parer, són prioritàries. Se definí com una persona dialogant, que escolta i que farà seves i recolzarà les propostes dels altres que trobi positives pel municipi. L’acte comptà amb la presència d’un bon nombre de seguidors i  representants d’altres partits  polítics.



En acabar s’oferí un aperitiu als assistents.



Poc a poc se van coneixent les diverses candidatures a la batlia de Capdepera. Recordem que a més de  Biel Torres , per UCAP,  ja s’han presentats els candidats del PP (Joan Ferrer), del PSM (Pere Fuster) i d’ES GRUP (Mateu Melis). Dels altres partits,  se donen per segurs alguns noms però manca la presentació pública.