La temporada de salvament i socorrisme al municipi de Capdepera es va iniciar l'1 d'abril i enguany per primera vegada, s'estendrà fins al 15 de novembre per tal de fer front a la gran afluència de visitants que es preveu continuï fins a finals d'any.

A part de les platges que actualment compten amb recursos propis; Cala Mesquida, Cala Agulla, Cala Gat, Son Moll, Font de Sa Cala i Canyamel, enguany, per tal de cobrir amb majors garanties tota l'extensió de la costa gabellina, l'actual dotació de tres motos aquàtiques es veurà reforçada amb una embarcació semirígida per a la vigilància itinerant a les platges sense socorristes.

L'equip humà enguany el formen 24 professionals qualificats, d'ambdós sexes amb un responsable del servei, que té tasques d'organització i supervisió, i que vetllaran per la seguretat dels banyistes, als que assistiran en cas d'accident o emergència. Per tal de garantir un servei públic de qualitat i professional, l'Ajuntament de Capdepera ha tret a licitació un ambiciós projecte pel servei, amb un notable increment pressupostari, que inclou una sèrie de novetats destinades a millorar les condicions dels socorristes i l'atenció als usuaris de les platges que l'adjudicatària del concurs de licitació, "EMERGENCIES SETMIL SLU", executarà durant un període de 4 anys. Entre les novetats en recursos materials, s'ha de destacar la dotació d'un nou model de torre de vigilància amb i la disponibilitat d'un local destinat a oficina i formació pel servei.

El regidor de Medi Ambient, Manuel Filgueiras ha volgut destacar totes les millores i l'allargament del servei per poder aprofitar les bones temperatures i la intenció d'allargar la temporada de platges. Hem de continuar fent feina per millorar l'ofert de serveis que ofereix el nostre municipi, i sobretot donar seguretat a les platges per als nostres ciutadans i visitants, amb un servei de salvament i socorrisme de qualitat.

L'horari del Servei per aquest any 2024 és el següent:

Cala Mesquida, Cala Agulla, Cala Gat, Son Moll, Font de Sa Cala, Canyamel.

1 abril al 30 abril, d'11:00 a 17:00 h

1 maig al 15 maig, de 10:30 a 18:00 h

16 maig al 30 juny, de 10:30 a 19:00 h

1 juliol al 15 setembre, de 10:30 h 19:30 h

16 setembre al 30 setembre, de 10:30 a 18:30 h

1 octubre al 31 octubre, d'11:00 a 17:00 h

1 novembre al 15 novembre d'11:00 a 17:00 h