Fa poc Cap Vermell es feia ressò que s'havien començat a pintar les línies grogues en alguns carrers (trams de carrers on no es pot aparcar i guals), una tasca que sembla es seguirà executant en les pròximes setmanes.

I ara és el torn de les marques vials de color blanc (passos de vianants, delimitació de calçades, etc.). De moment s'està actuant, pintant les línies o repassant les preexistents, a Cala Mesquida, a Canyamel i a sa Font de sa Cala, així com a l'inici de la carretera de sa Pedruscada, un indret que aquesta revista havia reclamat, atès que s'hi havia asfaltat.



Segons la regidora de vies i obres, Núria Garcia, també s'ha començat a actuar en alguns carrers de Cala Rajada, on s'hi seguirà treballant, així com també a Capdepera poble. Pel que fa a Elionor Servera, sembla que de moment s'esperarà a veure si el Consell de Mallorca hi actua enguany, tant pel que fa a l'asfaltat com a les marques vials, ja que el carrer és de la seva competència

Finalment la regidora ens ha comentat que en les pròximes setmanes s'adjudicarà la licitació d'asfaltat de carrers i senyalítica, unes feines que es miraran de realitzar sense interferir en la imminent temporada turística.