PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES PER PART DELS CLUBS, ENTITATS O PERSONES DEL MUNICIPI


Clica la imatge per veure les bases de participació - PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES PER PART DELS CLUBS, ENTITATS O PERSONES DEL MUNICIPI
Les propostes les podran fer qualsevol entitat, club, persona, associació o col·lectiu local, que les haurà de presentar per escrit. Les bases s'obrin a tota persona del municipi de Capdepera, ja que hi ha esportistes gabellins que no estan vinculats a cap club o entitat local i competeixen altres municipis, a categories nacionals o internacionals. Totes les propostes seran estudiades i valorades. És per això que no serà suficient enviar el nom dels esportistes com a proposta, sinó que s'hauran d'aportar els mèrits pels quals es realitza dita proposta per ser premiat.

- FORMULARI DE PROPOSTES.
La data màxima per presentar les propostes serà el 10 desembre del 2023. No s'admetran propostes presentades amb posterioritat a la data esmentada. S'haurà de realitzar obligatòriament per escrit (registre d'entrada a l'Ajuntament) o bé mitjançant un correu electrònic al Servei Municipal d'Esports (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).