Les temperatures també han baixat considerablement. Ràfegues de vent de 122 km/h, segons AEMET, al far de Capdepera.


A les acaballes del mes d'agost Capdepera, com la resta de Mallorca., ha patit les conseqüències de les fortes pluges i ratxes de vent associades a un temporal. Malgrat estar anunciat des de fa uns dies, ha sorprès per la seva virulència: en poc temps han caigut més de 40 litres en mitja hora en alguns indrets del municipi i un total de 60 l/m2 en tot el dia.



Les imatges captades durant o poc després de la pluja deixen de manifest les deficiències de les infraestructures quan plou fort.
 

Les conseqüències han tornat a ser les que es repeteixen any rere any, a Cala Rajada carrers negats, especialment els de baixada cap el port i Elionor Servera (per cert a internet circulen vídeos que donen mostra de la magnitud de les inundacions) provocats en gran mesura pels embornals que han quedat embossats.





Una altra vegada la plaça de Son Moll ha quedat convertida en una gran piscina, les obres que se van fer per “solucionar” el problema no han servit de res ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/31073-obres-a-la-placa-de-son-moll).



Els socorristes de Son Moll han avisat als bombers pel perill que suposa un pal d’electricitat a la plaça que corre perill de caure.
 

El vent ha fet malbé tendals i elements decoratius d’alguns establiments, ha tomat senyals de trànsit i panells, també ha romput branques d’arbres en distints indrets i un fasser de la plaça dels Pins...
 



Personal de l’Ajuntament, Policia Local, Brigada municipal, Bombers de Mallorca, Guàrdia Civil, Coexa i Protecció Civil de Capdepera s’ha mobilitzat per minimitzar els perills, destapar embornals i retirar elements que dificulten el pas de vehicles i vianants. 

Us oferim una sèrie d'imatges recollides poc després de l'arribada de la tempesta, algunes remeses pels nostres lectors. Esperem poder publicar un  recull de vídeos.