Un any més l’Obreria de Sant Antoni ha organitzat l’arrabassada de paumes per ”Les dones de la Llata”. Puntualment a les deu del matí hi hagué una berenada en el camí, vora el pi de ses Vegues, i el gruix del grup partí cap el coll de Marina per arrabassar paumes.

Abans d’arribar al coll ser formaren grups més reduïts i iniciaren l’arrabassada. Uns quedaren vora el camí, altre seguiren cap a Sa Mesquida i d’altres seguiren el camí de Na Llóbriga.


 

Ha estat una arrbassada molt agradosa ja que no feia massa calor, de fet tot el temps va estar ennigulat i fins i tot van caure quatre gotes.


 

Devers les dotze i mitja començaren a arribar els primer grups amb els feixos de paumes. Enguany han hagut menys participants que en altres ocasions, poc més de vint,  però l’ambient ha estat igual de bo. Al final una bona part del grup han posat per a fer-se una fotografia, mentre altres aprofitaven per fer un capfico a Cala Agulla.Al bosc poguérem veure algunes plantes de garballó afectades per la plaga de la papallona 'Paysandisia'.