Ferrer, de 27 anys, és natural de Capdepera i filla del qui fou batle i president de l'associació hotelera, Joan Ferrer.



El Partit Popular de Capdepera ha proposat a Mireia Ferrer com a candidata a la batlia per a les eleccions municipals de maig de 2023 després de la junta executiva celebrada ahir a la nit. La popular agraeix la confiança de tota la junta local, especialment del seu president Miquel Riera “per a liderar la candidatura” i assumeix el repte “amb molta il·lusió amb l'objectiu de capgirar les polítiques dutes a terme fins ara”

Mireia Ferrer és llicenciada en dret, es presenta a les eleccions “per guanyar” i “aportar una visió jove i nova a Capdepera”. “Tenim l'equip, les eines, el projecte i les ganes per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i aconseguir que els joves se sentin representats”, ha apuntat. També "agraeix la confiança de tota la junta local “per a liderar la candidatura” i assumeix el repte “amb molta il·lusió amb l'objectiu de capgirar les polítiques dutes a terme fins ara”

La popular afronta la campanya electoral “a peu de carrer, surt a guanyar i decidida a retornar als gabellins la il·lusió després de tants anys de govern socialista que no ha resolt els principals problemes del municipi”, ha conclòs.